Stichting Hulp in Huis Nederland

De thuishulp die ontzorgt

Stichting Hulp in Huis Nederland is een professionele thuiszorgorganisatie, met meer dan 20 jaar ervaring, waarbij u als cliënt centraal staat en het leveren van kwaliteit & aandacht op nummer 1. Zorg op maat, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Wij hebben geen wachtlijsten.  

Met onze kernwaarden; professionaliteit, kwaliteit en passie bieden wij optimale zorg.

Wij gaan altijd op zoek naar de perfecte match tussen cliënt en medewerkster. Door een goede match te creëren tussen cliënt en medewerkster kan je het huishoudelijke zorgmoment extra dimensie geven. Hierdoor hopen wij een stukje vreugde en een sociaal contactmoment te brengen bij onze cliënten. Daarom is het van belang een vaste medewerkster te koppelen aan een cliënt, zodat de vertrouwensband groeit en men op elkaar ingespeeld raakt.

Wij streven naar zorg aan huis die persoonlijk op uw behoefte wordt afgestemd waardoor u met genoegen thuis kunt blijven wonen.

Wij nemen uw huishoudelijke zorg uit handen. 

Wilt u ook een fris huis, de was gedaan hebben en de juiste huishoudelijke ondersteuning, vraag uw WMO indicatie aan bij uw gemeente. Zij bepalen middels een ‘keukentafelgesprek’ of u in aanmerking komt voor een WMO indicatie.

Wenst u meer informatie over onze organisatie en onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen 0316-342006 (maandag tot en met vrijdag van 08:30-14:00 uur telefonisch bereikbaar) of mail naar info@hulpinhuis.eu

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy en gebruiken daarom niet meer gegevens van u dan dat wij nodig hebben om de hulp goed te kunnen verlenen en de administratie correct te kunnen voeren. Wij delen alleen uw gegevens met enkele partijen indien dit noodzakelijk is om de hulp te kunnen leveren. Wij gaan vertrouwelijk en zeer zorgvuldig met uw gegevens om. U kan altijd uw gegevens inzien.

Wij volgen de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij verwerken de gegevens van elke cliënt die van onze diensten gebruikt maakt.  Ons privacy reglement is in uw zorgdossier na te lezen en u kunt het opvragen bij kantoor.